Berkel-Enschot, 16 mei 2014,

Beste leden van de Federatie van Nederlandse Reuzen,

Na de geslaagde federatiedag in Hilvarenbeek kunnen we melden dat de volgende editie 2015 wordt gehouden in Goirle of Riel. Deze federatiedag vindt plaats op 23 mei en wordt georganiseerd door het Reuzengilde Goirle-Riel. We willen iedereen vragen deze datum alvast te noteren, als het kan reeds in de agenda te zetten en te communiceren naar jullie achterbannen.
Het Reuzengilde Goirle-Riel is de jongste loot aan de stam van de Nederlandse reuzen. Tijdens de vergadering in Hilvarenbeek heeft deze nieuwe organisatie zich aangemeld en is vervolgens terstond unaniem aangenomen. Toen al boden ze aan de volgende federatiedag te houden. Ze hebben er geen gras over laten groeien met als gevolg dat we de federatiedag 2015 nu al kunnen aankondigen. We stellen dit zeer op prijs! Nogmaals een van harte welkom aan het Reuzengilde Goirle-Riel.
Het is een verheugende mededeling die volgt op een perfecte federatiedag in Hilvarenbeek. Van verschillende kanten hebben wij op de dag zelf al positieve geluiden gehoord. Ook nadien heeft menigeen zowel de dag zelf als de organisatie lof toegezwaaid. Deze complimenten brengen wij natuurlijk graag over. Het was is Hilvarenbeek gezellig en geanimeerd bovendien. Zeer geslaagd. Heel erg bedankt!

Met reuzengroet,
Paul Spapens, voorzitter