Get Adobe Flash player

Tijdens de jaarvergadering van de Federatie van Nederlandse Reuzen is Toon de Brouwer benoemd tot erelid van deze organisatie. De jaarvergadering vond plaats op zaterdag 23 mei 2015 in de Heemschuur op het Heemerf in Goirle.

Toon de Brouwer is een van de oprichters van de Federatie. Vanaf de oprichting was hij secretaris. Zijn slechter wordende gezondheid noopte hem om te stoppen als secretatis en uit het dagelijks bestuur te stappen.

Vanwege zijn grote verdienste en dito inzet werd hij benoemd tot erelid.
Daarmee werd Toon de Brouwer het eerste erelid van de Federatie van Nederlandse reuzen. Op de foto wordt de oorkonde door voorzitter Paul Spapens (rechts) overhandigd aan Toon de Brouwer.

Een opvolger voor Toon de Brouwer is nog niet gevonden. Paul Spapens neemt het secretariaat waar.

toon erelid

OORKONDE-TOON-DE-BROUWER-ERELID-FEDERATIE-mei-2015